22 september | Conferentie Taal & Gezondheid

Categorie: Agenda Publicatiedatum: 31/08/2021

Op woensdag 22 september 2021 organiseren partner Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) en Sardes binnen het programma Zorg voor Basisvaardigheden, een interactieve conferentie over Taal & Gezondheid.


Bekijk het programma en meld je aan


Deze conferentie is op twee manieren bij te wonen, fysiek aanwezig in de zaal of online via een live stream. Op het aanmeldformulier kun je jouw voorkeur aangeven.

 


Conferentie Taal & Gezondheid (Groningen)

De helft van de zorgprofessionals in Noord-Nederland voelt zich onvoldoende toegerust om laaggeletterdheid te herkennen en hier mee om te gaan.

Dit blijkt uit recent onderzoek van HANNN en Sardes binnen het programma Zorg voor Basisvaardigheden, waarbij de zorgprofessional gevraagd is naar de uitdagingen omtrent laaggeletterdheid bij hun cliënten.

Daarnaast geeft het merendeel van de respondenten aan niet te weten waar zij laaggeletterde cliënten naar kunnen doorverwijzen.

 

Het herkennen van een laaggeletterde cliënt vraagt om bewustwording, het bespreken ervan om de juiste gespreksvaardigheid en er is concrete informatie nodig over het omgaan met en het doorverwijzen van laaggeletterde cliënten. Waar heeft u behoefte aan? Welke handvatten wilt u krijgen?
Programma en aanmelden  

Bekijk het gehele programma of meld je aan. Deze conferentie is op twee manieren bij te wonen, fysiek aanwezig in de zaal of online via een live stream. Op het aanmeldformulier kun je jouw voorkeur aangeven.

 

 

Bekijk meer

13 oktober 2021 | Webinar: Minder gezondheidsverschillen door eHealth

11 november 2021 | Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en misinformatie

4 oktober 2021 | Terugvraagdag