8 september 2022: Aan de slag met beperkte gezondheidsvaardigheden

Categorie: Agenda

Aan de slag met beperkte gezondheidsvaardigheden

Pharos en Uitkomstgerichte Zorg organiseren drie middagen waarin jij leert hoe je binnen jouw ziekenhuis of kliniek gezondheidsverschillen kan verkleinen. 

8 september, 3 november en 15 december 2022 van 14.00 tot 17.00.

Meld je direct aan.


 


Inspiratie- en aan-de-slag-sessies voor ziekenhuizen/klinieken

 

De sessies zijn er voor zorgverleners en kwaliteitsmedewerkers, communicatiemedewerkers en leerhuismedewerkers uit ziekenhuizen en klinieken. Deelnemen aan de inspiratiebijeenkomst is niet vrijblijvend: je committeert je aan een kort project binnen je eigen huis en aan de terugkomdagen.   


De sessies zijn gericht op zorgverleners die concrete handvatten willen om de effectiviteit van hun consulten te vergroten. Ook voor werknemers van ziekenhuizen en zelfstandige klinieken op de afdelingen Kwaliteit, Communicatie of Opleiding is dit interessant. Zij leren hun informatie op een begrijpelijke manier over te brengen en kunnen de praktische hulpmiddelen en trainingen onder de aandacht brengen binnen hun ziekenhuis. Het is aan te raden om twee afgevaardigden aan te melden (zorgverlener en medewerker). Het maakt niet uit of je als ziekenhuis al met beperkte gezondheidsvaardigheden aan de slag bent of niet; je kunt op alle niveaus instappen. Iedereen wordt een stap verder geholpen. 

Contact 

Wil je weten of deelname iets is voor jouw ziekenhuis/kliniek? Mail of bel Gudule Boland (Pharos) of Josine van der Kraan (Patiëntenfederatie).

Gudule Boland: 030 234 98 00 (receptie kantoor); g.boland@pharos.nl
Josine van der Kraan: 06 27 01 47 83 (werkmobiel); j.vanderkraan@patientenfederatie.nl

 

Meer weten

Bekijk meer

Proefschrift: Towards tailored medication self-management

Nieuw op onze website: voorjaar 2023

27 juni 2023 | Congres ‘Van zorg naar bewegen’