14 februari 2023 | Digitale zorg voor iedereen

Categorie: Agenda

Digitale zorg voor iedereen

Partners Stichting Digisterker en BeterDichtbij organiseren een webinar over digitale zorg voor iedereen. 

In het kort:
14 februari, 15.00-16.00, online. 

Deelname is kosteloos. Lees meer en meld je aan via de website van BeterDichtbij.


Webinar: Digitale zorg voor iedereen

Hoe geef je iedereen de mogelijkheid om van digitale zorg gebruik te maken, ook als mensen niet zo digitaal zelfverzekerd of vaardig zijn? Wat werkt en wat ook niet, en welke kansen biedt samenwerken tussen bibliotheken en zorgorganisaties zoals ziekenhuizen? In het webinar ‘Digitale zorg voor iedereen’ op dinsdag 14 februari om 15.00 uur, delen Stichting Digisterker en communicatieplatform BeterDichtbij ervaringen en adviezen uit de dagelijkse praktijk. Laat je inspireren met concrete praktijkvoorbeelden en handvatten, waarmee je direct zelf verder aan de slag kunt gaan in jouw regio of organisatie.

Het webinar is er iedereen die zich bezighoudt met toegankelijke digitale zorg, vanuit bijvoorbeeld een zorgorganisatie of bibliotheek.  

De sprekers tijdens de sessie zijn onder meer Chantal Venema, verantwoordelijk voor dienstverlening en relatiebeheer bij Stichting Digisterker, en Celine Hillenaar, servicecoördinator bij BeterDichtbij en aanspreekpunt voor servicecoördinatoren in zorgorganisaties. Zij spreken samen met betrokkenen in bibliotheken en zorgorganisaties en ziekenhuizen, die hun ervaringen uit de praktijk delen, onder wie Patricia de Kluis van het Maasstad Ziekenhuis.

 

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Lees meer en meld je aan via de website van BeterDichtbij.

Bekijk meer

4 juli 2023 | Q&A de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Luistertip: Dragen digitale hulpmiddelen bij aan aandacht voor de patiënt?

13 juni 2023 | Bijeenkomst werkgroep Inclusiviteit en participatie