10 tot en met 14 oktober 2022 | Direct Duidelijk Week

Categorie: Agenda

Direct Duidelijk organiseert van 10 tot en met 14 oktober de eerste Direct Duidelijk week. Deze week staat in het teken van begrijpelijke overheidscommunicatie. 

Op het programma staan diverse sessies over begrijpelijke communicatie. Ook toepasbaar in de zorg. 

Bekijk: Direct Duidelijk Week.


Direct Duidelijk week: 10 tot 14 oktober 

De Direct Duidelijk week wordt georganiseerd door Gebruiker Centraal. Elke dag zijn er inspirerende sessie te volgen over toegankelijke communicatie. De agenda wordt steeds verder gevuld. Lees alvast meer over deze week en meld je aan.

 

Oproep: deel jouw kennis tijdens de Direct Duidelijk Week

Heb jij kennis om te delen? Op de website van Direct Duidelijk heb je de mogelijkheid om een sessie aan te melden voor deze week. Er is ruimte voor workshops, presentaties en/of trainingen. Deel jouw kennis en meld je sessie aan.

 

Overheidscommunicatie en gezondheidsvaardigheden:

De overheid is op verschillende niveaus nauw betrokken bij gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan (lokale) preventieakkoorden, het aanvragen van een persoonsgebonden budget (PGB) bij gemeenten en jeugdzorg. Het is hierin belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de één op de vier mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Hiervoor geld dat toegankelijke communicatie essentieel is. Enkele tips:

Bekijk meer

Proefschrift: Towards tailored medication self-management

Nieuw op onze website: voorjaar 2023

27 juni 2023 | Congres ‘Van zorg naar bewegen’