10 mei 2023 | Wearable Tech for Health

Categorie: Agenda

Voorjaarssymposium Amsterdam Center for Health Communication (ACHC)

Partner ACHC organiseert op woensdag 10 mei haar voorjaarssymposium. Dit keer is het thema “Wearable Tech for Health” en staat het symposium onder leiding van Eline Smit en Anne Vos.


In het kort:
10 mei 2023, van 11.45 tot 17.00. 
Deelname is kosteloos. De voertaal is Nederlands/Vlaams.
Ga direct naar: aanmelden.

 


Thema: Wearable Tech for Health

Gedurende deze middag zullen de laatste bevindingen rondom draagbare technologie voor gezondheidscommunicatie worden gepresenteerd, en zal bediscussieerd worden hoe we hiermee motivatie voor het naleven van een gezonde levensstijl kunnen verhogen.

De eerste keynote lezing op dit symposium zal worden gegeven door Corinne Herrijgers (KU Leuven), werkzaam op een project rond de ontwikkeling van een smartphone just-in-time-adaptive interventie voor mensen die aan chemseks doen (de Budd app). De tweede keynote lezing zal worden verzorgd door Anne Vos (Universiteit van Amsterdam), werkzaam op een project rond de ontwikkeling van een mobiele wandelcoach (binnen het Supreme Nudge project).

 

Oproep: Blitz presentaties

Er is in het programma ook nog ruimte voor enkele ‘Blitz presentaties’ waarin recent onderzoek of ‘work in progress’ in vijf minuten toegankelijk wordt gepresenteerd. Wilt u een Blitz presentatie geven? Stuur dan vóór 7 april een kort abstract (maximaal 150 woorden) op naar ACHC-fmg@UvA.nl.

 

Bekijk meer

Proefschrift: Towards tailored medication self-management

Nieuw op onze website: voorjaar 2023

27 juni 2023 | Congres ‘Van zorg naar bewegen’