Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal

Categorie: de Alliantie Gezondheidsvaardigheden Publicatiedatum:

Subsidieronde Tel mee met Taal ter verbetering van de taal-, reken- en/of digitale vaardigheden van werknemers

 

Van 1 juni tot en met 30 juni 2021, kunnen werkgevers subsidie aanvragen. Er is 3 miljoen beschikbaar voor werkgevers ter verbetering van de taal-, reken- en/of digitale vaardigheden van hun werknemers. 

 

Bekijk deze regeling via Tel mee met Taal.

 

 


De subsidieregeling in het kort

 

Deze regeling is er 3 miljoen beschikbaar. Bekijk de volledige regeling via Tel mee met Taal.

In het kort:

  •  Voor opleidingstrajecten ter verbetering van taal, rekenen of digitale vaardigheden op de werkvloer. De subsidie kan ook ingezet worden voor aanvullende activiteiten (voorzorg/nazorg).
  • Ruim 3 miljoen euro beschikbaar. Een subsidieaanvraag mag maximaal € 125.000 bedragen, 67% van de kosten wordt vergoed.
  • Aanvragen kan tot en met 30 juni 2021.

  • Voor alle vragen m.b.t. de subsidieregeling is DUS-i  het eerste aanspreekpunt: www.dus-i.nl/contact.

 

Voor werkgevers is het waardevol om te investeren in basisvaardigheden van werknemers: minder fouten op de werkvloer, werkstress én ziekteverzuim gaan omlaag, werknemers krijgen meer zelfvertrouwen en kunnen zelfstandiger werken, medewerkers communiceren efficiënter en effectiever en voelen zich meer betrokken voelen bij de organisatie. 

De subsidieregeling in het kort

De Dienst Uitvoering Subsidies aan instellingen (DUS-i) voert de subsidieregeling uit voor Tel mee met Taal. Denkt u erover om een aanvraag in te dienen en heeft u nog vragen? Voor iedereen die meer wil weten over de werkgevers subsidie van Tel mee met Taal, organiseert DUS-i i.s.m. het Expertisepunt Basisvaardigheden op dinsdag 8 juni van 13.00 tot 14.00 uur een vragenuurtje over de subsidieregeling. Het vragenuurtje vindt plaats via MS Teams. Aanmelden kan via info@basisvaardigheden.nl. 

 

 

Bekijk meer

Lees-, kijk- en luistertip

Terugblik | Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en misinformatie

30 november 2021 | Webinar: Verbeteren van re-integratiebegeleiding bij praktisch geschoolde werknemers