Global Health Literacy Academy en Pharos ontvangen studenten

Categorie: Partners Publicatiedatum: 3/08/2017

Op donderdag 3 augustus nam Kristine Sørensen van Global Health Literacy Academy haar Summer school studenten mee op werkbezoek. Ze werden ontvangen bij partner Pharos, waar vanuit de dagelijkse coördinatie van de alliantie wordt verzorgd.


Kristine Sørensen kent het internationale werkveld goed. In verschillende Europese landen zijn netwerken actief om ‘health literacy’ oftewel gezondheidsvaardigheden op de kaart te zetten.
Kristine Sørensen: “Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een van de meest actieve netwerken in Europa. Op regelmatige basis vinden er netwerkbijeenkomsten plaats waar waardevolle kennis wordt gedeeld. Daarom wilde ik de studenten graag kennis laten maken met de alliantie”.

 

Verschillende medewerkers van Pharos lieten daarnaast projecten zien waarmee wordt gewerkt aan het terugdringen van gezondheidsverschillen. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van eenvoudige beeldmaterialen.

 

Een mooie samenwerking tussen twee partners waarin de gezondheidsprofessionals werden geïnformeerd en geïnspireerd. We bedanken de partners voor hun inzet en wensen de studenten veel succes met hun opleidingen.

 

Ook een werkbezoek plannen met of bij één van onze partners? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk meer

30 november 2021 | Webinar: Verbeteren van re-integratiebegeleiding bij praktisch geschoolde werknemers

13 oktober 2021 | Webinar: Minder gezondheidsverschillen door eHealth

11 november 2021 | Netwerkbijeenkomst: gezondheidsvaardigheden en misinformatie