Werkgroep Opvoeden van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

In 2020 is de werkgroep Opvoeden gestart. Het doel van deze werkgroep is samen inspiratie opdoen. Dit door middel van levendige uitwisseling over eenvoudige en effectieve communicatie over opvoeden, voor iedereen.

Het kan gaan om, heel concreet, het delen van materialen, best practices en handvaten voor laagdrempelige opvoedondersteuning. Maar ook willen we in diverse werkvormen elkaar ondersteunen en inspireren door ervaringen uit de praktijk te delen en door uitwisseling en brainstormen samen aan de verbetering van opvoedondersteuning te werken.

De werkgroep is er voor alle organisaties die ouders opvoedondersteuning geven. Bijvoorbeeld JGZ-instellingen, bibliotheken, welzijnsorganisaties, zelforganisaties en kennisinstituten die willen meedenken over de dagelijkse praktijk.

 

Tips van de werkgroep Opvoeden

De leden van de werkgroep verzamelen tips in dit document. Heb je aanvullingen of feedback? Dan horen we dat graag. 
 

Meedoen met de werkgroep Opvoeden

De bijeenkomsten van de werkgroep zijn openbaar. Er zijn drie bijeenkomsten per jaar. Vind je het waardevol om mee te doen en wil jij jouw kennis delen? Neem contact op met Anne-Marie de Ruiter. 

Hier vind je toekomstige data van bijeenkomsten.  

Volg de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Via de Alliantie Gezondheidsvaardigheden en blijf je op de hoogte van deze en onze andere werkgroepen. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina), volg ons op LinkedIn en Twitter, of word lid van onze besloten LinkedIn groep

Contact
Werkgroep Opvoeden

Anne-Marie de Ruiter, GroeiGids
Marjolijn van Leeuwen, Pharos

 

 

“In deze werkgroep verzamelen we tips die jij direct kan toepassen in de praktijk.”