Bijeenkomst van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Vanuit onze alliantie organiseren we twee maal per jaar bijeenkomsten. De eerstvolgende netwerkbijeenkomst staat gepland op 13 juni van 13.00 tot 17.30 in Utrecht. Je kunt je ook aanmelden om de Keynote te volgen via een livestream. 

We hebben tijdelijk onze aanmeldingen gestopt. Via onderstaand formulier meld je je aan voor de wachtlijst en/of de livestream.  

Wil je op de hoogte blijven van de volgende bijeenkomsten en van nieuws en bijeenkomsten van onze partners? Meld je aan voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina) of volg ons op Twitter en LinkedIn.  

Aanmelden wachtlijst of livestream 

Via onderstaand formulier meld je je aan voor de wachtlijst en/of de livestream.
We verwachten dat er nog enkele plekken vrij komen voor de fysieke bijeenkomst. Wanneer een plek voor je is, nemen we contact met je op. 

Goed om te weten vooraf:

1. Deelname is kosteloos. Ben je aangemeld, maar kan je toch niet aanwezig zijn, meld je vóór 30 mei af, stuur een e-mail naar gezondheidsvaardigheden@pharos.nl. Meld je je niet af vóór 30 mei, dan zijn we genoodzaakt €75,- in rekening te brengen.

2. Tijdens de netwerkbijeenkomst zal er een fotograaf zijn om enkele beelden te maken die we kunnen gebruiken voor onze (online) communicatie. 

Waar wil jij je voor aanmelden?
Ben jij, of is de organisatie waarvoor je werkzaam bent, partner van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden?
Wil jij je ook abonneren op nieuwsbrief van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden?

Programma:

Samen met partners hebben we een programma samengesteld. We starten plenair, deelnemers kunnen daarna kiezen uit verschillende sessies, verzorgd door onze partners. Bekijk het gehele programma.

Livestream:

Het is mogelijk de plenaire opening te volgen via een livestream. 
Keynote: Gezondheidsvaardigheden voor iedereen.
Door: Dr Rosie Nash, University of Tasmania, Co-founder HealthLit4Kids

Contact:

Heb je een vraag, idee of suggestie? Stuur ons een e-mail via: gezondheidsvaardigheden@pharos.nl