Win 10.000 euro voor het ontwikkelen van een eHealth-app, voor iedereen

Categorie: Partners Publicatiedatum: 17/09/2018

Partner Pharos gaat samen met National eHealth Living Lab (NeLL), op zoek naar de beste eHealth-app voor iedereen. Een app die dus ook begrijpelijk en bruikbaar is voor laaggeletterden, digibeten en mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. 


Voor de tweede keer reikt Pharos deze eHealth4All prijs uit, dit maal in samenwerking met NeLL. De eerste editie won partner van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden Stichting Kijksluiter. Rob Neeter, directeur Zorganimaties over ‘Kijksluiter’:“De eHealth4All prijs heeft ons niet alleen in staat gesteld om Kijksluiter qua gebruiksvriendelijkheid en begrijpelijkheid nog verder te verbeteren, ook heeft het de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van Kijksluiter enorm versterkt. Dat heeft veel rugwind opgeleverd, met onder andere als resultaat dat Zilveren Kruis Zorgverzekeringen vanaf 2019 Kijksluiter heeft opgenomen in haar kwaliteitsbeleid. Hierdoor wordt iedere apotheek in staat gesteld Kijksluiter beschikbaar te stellen aan al haar geneesmiddelgebruikers.”  

 

Bekijk de video: 

Voordat je verdergaat naar YouTube

 

Niels Chavannes, hoogleraar HuisartsgeneeskundeL UMC/NeLL: "NeLL werkt aan de zorg van morgen. Wij vinden het belangrijk dat alle eHealth tools afgestemd zijn op de eindgebruiker en optimaal aansluiten op hun behoeften. Dat een grote groep Nederlanders nu geen gebruik kan maken van veel apps is onacceptabel."

Wil je meedoen aan de prijsvraag? Ga naar de website van Pharos en lees alle informatie.

Bekijk meer

6 tot en met 2 september 2021 | Week van Lezen en Schrijven

1 en 2 oktober 2021: The Health Literacy Annual Research Conference

Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal