Over AudioFysio

AudioFysio stimuleert beweging. Bewegen is belangrijk voor een gezond leven. Met een professioneel oefenprogramma is het voor mensen met aspecifieke lage rugpijn mogelijk om te werken aan een gezonde rug. Het oefenprogramma maakt oefeningen begrijpelijk en toepasbaar op een motiverende manier. Met AudioFysio kunnen mensen in de eigen thuisomgeving aan de slag, wanneer dat hen uitkomt!


 


Doelstellingen op het gebied van gezondheidsvaardigheden

Actief blijven en bewegen is een belangrijke strategie om zelfstandig aspecifieke lage rugpijn te verminderen en te voorkomen. Het oefenprogramma heeft aandacht voor de mobiliteit, spierfunctie en stabiliteit van de rug. Door te bewegen en spieren te trainen wordt de rug sterk en stabiel. Zo krijgen rugklachten minder de kans om terug te keren. AudioFysio zorgt ervoor dat oefeningen voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk zijn.

 

Initiatieven op het gebied van gezondheidsvaardigheden


Oefeningen hebben een optimaal resultaat bij een juiste uitvoering. Ook een goede opbouw is heel belangrijk. De methode van AudioFysio helpt mensen de instructie te begrijpen en de oefening op de juiste wijze uit te voeren.

AudioFysio heeft aandacht voor gezondheidsvaardigheden. Het oefenprogramma is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor laaggeletterden. Je luistert en beweegt stap voor stap mee. Daarnaast zijn ondersteunende video’s te zien. Digitale vaardigheden zijn maar heel minimaal nodig.

Partner sinds:

2022

Website:

www.audiofysio.nl

Contactpersoon

Peter Arentsen

info@audiofysio.nl

06 36293994