Over Happy Weight

Happy Weight ontwikkelt sinds 2005 leefstijlprogramma’s. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, diëtisten, orthopedagogen en bewegingswetenschappers. De mensen die werkzaam zijn binnen Happy Weight hebben veel (communicatie)opdrachten verzorgd voor onder meer zorgverzekeraars, de farmaceutische industrie en (thuis)zorgorganisaties.


Doelstellingen op het gebied van gezondheidsvaardigheden

Binnen Happy Weight vinden we het belangrijk dat mensen in hun eigen, vertrouwde en veilige, thuissituatie aan de slag kunnen met een leefstijlprogramma. De drempels tot deelname kunnen niet laag genoeg zijn. Dat betekent dat onze programma’s zo geschreven en samengesteld moeten zijn dat iedereen er zelfstandig mee aan de slag kan.

 

Initiatieven op het gebied van gezondheidsvaardigheden

Op dit moment werken we binnen Happy Weight, in nauwe samenwerking met de doelgroep laaggeletterden, aan de ontwikkeling van een visuele methode voor het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht.

Partner sinds:

2020

Website:

www.happyweight.nl/

Contactpersoon

Stan van Eck

stanvaneck@happyweight.nl

085 - 06 06 856

“In de filosofie van Happy Weight moet iedereen de mogelijkheid geboden worden gezondere keuzes te maken. We ontwikkelen daarom materialen voor elk (taal)niveau.
| Stan van Eck