Over Taalcentrum-VU

Dertig enthousiaste taal- en communicatieprofessionals die staan te trappelen om jouw woorden te laten werken: dat is het Taalcentrum-VU. Met aandacht en zorg denken we mee over de beste oplossing voor jouw (ver)taal- of communicatievraagstuk.


Vanuit onze centrale locatie naast de VU, aan de rand van de Zuidas, zijn wij preferred supplier voor opdrachtgevers in de sectoren zorg, onderwijs, onderzoek, overheid, vastgoed, advocatuur, verzekeraars, woningbouw en vele andere. Ons vertaalbureau staat garant voor kwaliteitsvertalingen van en naar elke taal. Voor taal- en communicatietrainingen schakelen we onze trainers in die je helpen met meer gemak, vertrouwen én plezier te spreken of schrijven in het Nederlands en Engels. En heb je een tekstvraag? Onze tekstredactie laat woorden écht werken voor jouw organisatie én natuurlijk de lezers. Doelstellingen op het gebied van gezondheidsvaardigheden

Het doel is om een bijdrage te leveren om de zorg toegankelijk te maken voor iedereen, dus ook voor de patiënten met lage gezondheidsvaardigheden.  

 

Initiatieven op het gebied van gezondheidsvaardigheden

Om dit doel te bereiken bieden we schrijftrainingen aan gericht op de zorgsector. Ook bieden we hulp aan op het gebied van tekstredactie. Naast de trainingen, bieden wij ook regelmatig gratis powerwebinars aan.

Partner sinds:

2022

Website:

https://www.taalcentrum-vu.nl/

Contactpersoon

Kyra Kemps

kkemps@taalcentrum-vu.nl

020-2443426