Online kennis delen

De Alliantie Gezondheidsvaardigheden is een netwerk dat bestaat uit ruim 120 partners. Organisaties, instellingen of bedrijven die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid of het voorkomen van ziekten bij mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Een belangrijk doel van de Alliantie is het stimuleren van het uitwisselen van kennis en ervaring en het bevorderen van samenwerking.

Dit doen we offline en online. 

 


Netwerkgroep de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Op LinkedIn is een besloten netwerkgroep van de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. Hierin delen zowel partners als geïnteresseerden, kennis en ervaringen. Word lid

We maakten een korte handleiding voor onze LinkedIn groep.

 

Blijf op de hoogte via onze social media 

Ook via social media vragen we aandacht voor gezondheidsvaardigheden. Elke week delen we nieuws, kennis en achtergrond. Gebruik ook #gezondheidsvaardigheden, of tag de Alliantie Gezondheidsvaardigheden. Volg ons en deel jouw kennis met ons via: 

Nieuwsbrief

Onderaan deze pagina kan jij je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. 

 

Deel jouw kennis met ons 

Heb jij nieuws rondom gezondheidsvaardigheden? Bij onze veelgestelde vragen vind je hoe we jouw nieuws graag ontvangen. Bekijk:

 

Of bekijk alle veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

 

Bekijk meer

VraagApp

Medicijngebruik bij patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden

Lees Simpel App