Inspiratiegroep Digitale Zorgtoepassingen

De wereld om ons heen wordt digitaler. Ook in de zorg worden steeds meer digitale innovaties ontwikkeld en ingezet. Hoe zorg je ervoor dat ze op een goede manier worden ontwikkeld, gevonden en gebruikt? Wat is er allemaal mogelijk met deze innovaties? En hoe houd je rekening met de gezondheidsvaardigheden van patiënten in een digitale toepassing?

 

Doel

De inspiratiegroep Digitale Zorgtoepassingen heeft als doel kennis uitwisselen om begrijpelijke digitale innovaties te kunnen versnellen en de vindbaarheid ervan voor patiënten te vergroten.

 

Wij organiseren jaarlijks 3 bijeenkomsten waarin we verschillende kanten van digitale toepassingen belichten. In onze besloten LinkedIn-groep delen werkgroepleden kennis, ervaringen, goede voorbeelden, congressen en actualiteiten.

 

Focus inspiratiegroep in 2024

Dit jaar leggen we met de inspiratiegroep de focus op:

  • Het onder de aandacht brengen van een digitale zorgtoepassing bij patiënten.
  • Het uitwisselen van kennis en expertise om een concreet digitaal vraagstuk verder te brengen.
  • De mogelijkheden van AI in de zorg.

Volg de Alliantie Gezondheidsvaardigheden

Via de Alliantie Gezondheidsvaardigheden en blijf je op de hoogte van deze en onze andere werkgroepen. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief (onderaan deze pagina), volg ons op LinkedIn en Twitter, of word lid van onze besloten LinkedIn groep.

Contact

 

Voorzitter van de inspiratiegroep is Eline Heemskerk van Pharos. Wil jij jouw kennis delen in deze inspiratiegroep? Neem contact op met: