Factsheet Twijfels coronavaccinatie laaggeletterden

Twijfels over coronavaccinatie, waaraan wordt getwijfeld en hoe kan deze twijfel worden weggenomen? 


De factsheet Twijfels coronavaccinatie laaggeletterden vat dit samen.Factsheet Twijfels coronavaccinatie laaggeletterden

 

In januari 2021 is gestart met het vaccineren van de Nederlandse bevolking. Uiteindelijk krijgt iedereen de kans om zich te laten vaccineren. Vaccineren is niet verplicht, maar als iedereen zich laat vaccineren kan het virus zich niet meer verspreiden.

Het wordt steeds duidelijker dat het niet voor iedereen een uitgemaakte zaak is om zich wel of niet te laten vaccineren. Hoewel de meerderheid positief tegenover het corona-vaccin staat, is er ook een groep die twijfelt, of negatief tegenover het corona-vaccin staat.

Resultaten uit het vragenlijstonderzoek laten zien dat er binnen de groep laaggeletterden veel twijfels met betrekking tot vaccineren zijn. In deze factsheet lees je wat de redenen voor deze twijfels zijn en lees je oplossingsrichtingen om deze twijfels weg te halen.


Lees de factsheet Twijfels coronavaccinatie laaggeletterden.

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt door: ZonMw en maakt onderdeel uit van het programma COVID-19. 
Aan deze factsheet werkten mee: AMPHI, Sterker Op Eigen Benen, Radboud UMC, Gelderse Poort, GGD Gelderland-Midden en partners GGD Gelderland-Zuid en Pharos

 

Lees meer

Bekijk meer

Er zijn momenteel geen artikelen